A weboldal szolgáltatásaihoz cookie-kat használunk. A weboldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Menü
Ár:
3.440 Ft

Magyar áruház – Megbízható Bolt minősítés – Gyors ügyfélszolgálat – Áruvisszavételi garancia – Szállítási idő 1-2 munkanap! – Házhozszállítás és postapont választható – Minden raktáron van!

Nemesacél áttört tappancs medál és fülbevaló szett, arany színű

Ár:
3.440 Ft
Szín: Arany
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 620-66
Nyaklánc hossza kb. 45 cm.

Magyar áruház, Megbízható bolt minősítés!
10% kedvezmény 8500 Ft felett!
15% kedvezmény 13000 Ft felett!
20% kedvezmény 20000 Ft felett!

Szállítási idő 1-2 munkanap
Szállítási díj: 1270 Ft Pénzvisszafizetési garancia!
Email címünk: info@webmall.hu
Telefonos rendelés: +36 70 755 9375

Leírás

Nemesacél tappancs motívumos medál nyaklánccal és fülbevalóval. Háziállat nélkül lehet élni, de nem érdemes... Híres ember mondta ezt, és mennyire igaza volt. Kell, hogy elterelődj a mindennapok szürkeségétől egy kis szőrcsomóval, garantáltan elfelejted minden bajodat, ha kutyád, macskád idétlenül hempereg, trappol vagy éppen azt hiszi, nagyon rafkós és kaját lop, persze azonnal lebukik, mert olyan kis hülye átlátszóak, de marha dörzsöltnek képzelik magukat...

Nyaklánc hossza kb. 45 cm, medál átmérője kb. 2 cm, fülbevalók átmérője kb. 1 cm.

Egy jól megválasztott ékszer öltöztet, feldobja a napodat, valahányszor ránézel, jobb kedvre derülsz. A színekkel és anyagokkal manapság könnyű variálni a különböző stílusokat, nem kell ragaszkodni a hagyományos szettekhez, nem feltétlenül kell a fülbevalót a karkötő vagy nyaklánc színéhez igazítani. Légy akár merész, akár konvencionális, nálunk biztosan megtalálod a megfelelő ékszert.

A nemesacél ékszerek sokkal tartósabbak, mint más ötvözetből készült ékszerek. Nem korrodálódik, illetve nem kopik, ezáltal hosszú ideig megőrzi szépségét. Az ezüsttel ellentétben nem feketedik. 

Youtube videók

Hasonló árfekvésű termékek